FINN DIN NÆRMESTE OSTEOPAT

Bestill time hos en av våre medlemmer, Osteopat MNOF.
Da er du i trygge hender hos en godt utdannet og faglig oppdatert osteopat.

Osteopaten er din individuelle problemløser

Vi finner sammenhengen mellom dine plager, din kropp og din hverdag. Som osteopater må vi ha en helhetlig forståelse av dine smerter og plager for å bidra til bedring. Vi bruker derfor god tid til deg og din helse - med hendene våre som en viktig del av behandlingen. 

Aktuelt

Krisepakke for norske osteopater

Norske osteopater har de siste par ukene vært i en vanskelig og utrygg økonomisk situasjon, som resten av norsk næringsliv. Dagens forslag til tiltaksplan fra regjeringen vil kunne treffe landets osteopater godt. Det er fortsatt noe usikkerhet knyttet til graden av støtte og til hvem som faller innenfor ordningen, og dette vil Norsk Osteopatforbund jobbe for å få klarhet i den nærmeste uken.

Oppdatering – koronavirus

Norsk Osteopatforbund er av den oppfatning at klinisk arbeid som osteopat nå må settes på pause i det angitte tidsrom, fra nå og frem til og med 26. mars.

Koronavirus i Norge

Våre medlemmer får naturlig nok mange spørsmål om koronaviruset, fra pasienter og pårørende. Det finnes mye informasjon vedrørende dette der ute, og vi påpeker viktigheten av å lytte til riktige kilder. Norsk Osteopatforbund anbefaler pasienter og pårørende å holde seg oppdatert på myndighetenes retningslinjer via deres respektive informasjonssider.