Hva leter du etter?

Bruk julen til det DU har lyst til!

Da er vi allerede godt i gang med desember, og julen er rett rundt hjørnet. Vi overøses med tips og råd om alt fra matlaging, gavehandel og hvordan unngå å legge på seg de ekstra julekiloene – fokuset ligger ofte på alt man skal og må gjøre.

Vi ønsker med dette lille innlegget å minne deg på noe viktig i det som ofte blir en stressende førjulstid: Hva er det som egentlig er viktig for deg? Hva er jul for deg og dine?

Avslapning, kos og god stemning

Vi lever i en travel hverdag med tidspress uansett hvor vi snur oss, og i perioder har vi godt av litt fri fra dette. Kroppen er utrolig god til å tilpasse seg mye belastning, men den har også behov for litt hvile innimellom. Og med hvile så mener vi ikke at man absolutt skal legge seg på sofaen hele julen, men hvis du ønsker å gjøre det, så er det akkurat nå det burde være lov.

Hvile og aktivitet kan uansett gå hånd i hånd – finn lystbetonte aktiviteter som kanskje skiller seg litt fra hverdagens sysler. Bruk naturen, lek med barna, gå på trening hvis du har lyst til det, og ikke minst: spis det du har lyst til – bare husk at det av flere grunner kan være lurt å stoppe når du er mett ;)

Vår oppfordring til deg er med andre ord: Ikke føl deg presset av andres jag etter det perfekte. Du er den eneste som kan diktere hva som er en perfekt jul for deg - bruk julen til det du har lyst til.

God jul fra oss i Norsk Osteopatforbund