Hva leter du etter?

Feiret 30 år som osteopatiforbund

Norsk Osteopatforbund har kommet langt på 30 år, og vi skal fortsatt jobbe hardt med å bedre muskel- og skjeletthelsen i Norge, sier leder, Tomas Collin.

Lørdag var det feiring av forbundet med både fagdag og fest på kvelden. Vårens fagdag besto av et bredt og spennende program med både osteopatfaglig- og fagpolitisk innhold. Dagen ble som vanlig arrangert i samarbeid med Høyskolen Kristiania, i deres lokaler.  

Dr. Thien Phu Do snakket om «Migraine: multidisiplinary ckinical management». Pål andre Amundsen ga oss et innblikk i PHD-arbeidet sitt, «Smerte og arbeid: Hvordan hjelpe folk med langvarige smerter tilbake til arbeid», og vi fikk en spennende fagpolitisk paneldebatt med ressurser både i og utenfor osteopatimiljøet. Du kan se programmet her.

– Det ble en veldig fin fagdag, med ulike generasjoner i salen. Det er en styrke for forbundet og profesjonen at de ulike generasjonene samles og diskuterer fag, sier Tomas Collin.

Til slutt ønsker vi i Norsk Osteopatforbund å takke våre medlemmer og samarbeidspartnere for alle årene som har gått. Ikke minst, så retter vi en stor takk til alle de fantastiske pasientene som våre medlemmer daglig samarbeider med og hjelper med å få en bedre hverdag. Vi skal fortsette å utvikle oss som forbund, og være med på å bidra til at både osteopatien og andre helseprofesjoner fortsetter den gode jobben med å bedre den norske muskel- og skjeletthelsen.