Hva leter du etter?

Valgt inn i styret i Osteopathy Europe.

Tomas Collin, leder Norsk Osteopatforbund
Tomas Collin, leder Norsk Osteopatforbund

Vår forbundsleder, Tomas Collin, ble tidligere i dag valgt inn i styret til Osteopathy Europe. Sammen med belgiske Julien Bosc, trer han inn som styremedlem etter at Alex Boon og Dimitri Boulenger gikk av etter mange års viktig innsats.

Osteopathy Europe er fellesorganisasjonen for brorparten av de nasjonale osteopat-organisasjonene i Europa, og er en viktig premissleverandør for faglig standard, utdanning og regulering av osteopatien. Tomas Collin har de siste årene ledet utdanningskomiteen og blant annet arbeidet med å utarbeide Osteopathy Europe`s vedtatte policy for osteopatiutdanning. Tomas går nå altså inn som styremedlem, og vil med det kunne bidra ytterligere i det internasjonale arbeidet kommende periode.

- Osteopathy Europe samler de aller fleste osteopater i Europa og er et viktig organ for oss som forbund, for våre medlemmer og for osteopatien i sin helhet. Jeg er derfor svært glad for denne muligheten og gleder meg til å bidra i årene som kommer, sier Tomas Collin.

Flere hundre osteopater er klare for faglig påfyll

Tomas har sammen med nestleder i forbundet, Christin Stormyr, vært i London de siste dagene og gjennomført årsmøte i Osteopathy Europe og i Osteopathic International Alliance, sammen med øvrige representanter for medlemslandene. Fra i morgen starter en to-dagers fagkongress hvor det deltar flere hundre osteopater fra hele Europa, inkludert mange medlemmer fra Norge. Dette blir to dager stappfulle med faglig påfyll før vi møtes til festmiddag i ekte britisk stil, på lørdagskvelden.

Vi gleder oss til dagene som kommer og ser frem til gode samtaler med nye og allerede godt kjente kollegaer.